За Нас

НаноПро 

е официален вносител и дистрибутор на ново поколение препарати с нанопокритие Nasiol за България. Това са  продукти с наночастици, лесни за нанасяне, които се произвеждат в Турция според всички Европейски стандарти за безопасност и гарантирано качество. 

 

Nasiol произвеждат тези висококачествени продукти, като предлагат най-доброто в областта на иновациите и технологиите за защита на различни повърхности.

В допълнение към защитата, нашите продукти предотвратяват вредното въздействие на слънчевата светлина и UV лъчите, киселинните дъждове, както и удължават живота на Вашите автомобили, дом, мебели, дрехи, обувки, ценности, лодка или яхта.

 

Нетоксични, продуктите на Nasiol могат да се използват безопасно в дома. Безопасни за деца и домашни любимци. В допълнение, те не променят цвета, външния вид или усещането на повърхностите след прилагане. Лесно почистващият ефект, който придават, Ви спестява време, усилия и пари. Така ще можете да прекарвате повече време с близките си, вместо в чистене.

 

Лекотата на нанасяне и дълготрайността, обикновено от 6 месеца до 1 година, правят нанопокритията на Nasiol ефективно решение за защита на Вашите ценности от случайни щети и въздействието на климата.   Tel: +359 878 799 788

   Email: info@nanopro.bg

   Email: orders@nanopro.bg

                                  
© 2018 - 2023 Всички права запазени